“I think it’s beginning of the beautiful friendship”

15.40

Mindig is nagy családot szerettem volna. Valószínüleg ha lett volna apám, akkor nem kanászodok így el – ha ott lett volna, mikor kitaláltam, hogy világítani akarok, valószínüleg két nagy pofonnal visszaültetett volna a helyemre, és meggyőzött volna, hogy maradjak a személyi bankár pályán :D Rengeteg “volna”… Anyu is nehezen emésztette meg, ezért nem is hibáztatom, teljes mértékig megértem, igaza van. 

Érezhetően elkezdődött a szezon, túl vagyunk egy MEN-en, VEN-en, tegnap NEO volt a ZéPében, hál’isten elkerült minket az eső. Ma már szívás van, úton vagyunk Szombathelyre, a moziban játszunk. Holnap Fish!, szintén ZéPé.

Kicsit büszke vagyok magamra, tegnap este megnézett az unokatesóm (apai ágon), a családból Ő az első, aki látott munka közben. Jó érzés volt, hogy ott állt mellettem, teljesen feltöltött energiával. Az elmúlt napokat együtt töltöttük, igazából huszonéveket kellene bepótolnunk…

ZéPé után átmentünk a Gödörbe, ahol folytattuk a garázdálkodást :) Nem is tudom, mikor kapcsolódtam ki utoljára. Szegény fűzött már tegnapelőtt is, hogy mozduljunk meg, de nem járt sikerrel, így tegnap este bepótoltuk az elmaradást. Büszkén hordozgattam körbe, és mindenkinek bemutattam, akinek csak lehetett :D Jó Srác, szeretem nagyon.

Kezdek kihátrálni ebből a világítósdiból. A minap kaptam egy ajánlatot az egyik multitól, menjek hozzájuk dolgozni. Mondtak egy szép kerek összeget, kitöltöttem pár tesztet, elbeszélgettünk a “ki mit akar a jövőben” témakörről, és most várom a végleges döntésüket. Elhatároztam, hogy igent mondok. Heti 5 nap, napi 8 óra. Az igazi “kispolgári” élet. 26-án 25 éves leszek. Csajként ezt nem tudom nagyon sokáig húzni, képzeld csak el, hogy néznék ki a keverő mögött nagy pocakkal?! :D

Talán az év elején kérdeztem Belga körben, hogy szerintük meddig tudjuk még ezt csinálni, mennyit jósolnak  a “zenekarnak”. Egy laza 10 év volt a válasz. Úgy legyen… :)

Reklámok

~ Szerző: fenyes - 2010. május 15..

3 hozzászólás to ““I think it’s beginning of the beautiful friendship””

  1. illusztráció a tegnap estéhez http://tumblr.com/xjq9xps6i

  2. Ha tudom,hogy nem találkozunk többet az “iparban”,én is hagyom a pi…..ba! Remélem hamarosan látlak,és nem nagy pocakkal a pult mögött! :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: