Lájkolom, hogy lájkolod, hogy lájkolják… lájkollak… komolyan.

23.49

Mint ahogy vártuk, a ZéPé dugig volt múlthét szerdán. Fél négy felé értem le a 100 m buborék fóliával, tettre készen. Persze ami fejben összeállt, az a realitás vonalán teljesen felborult. Nem baj, ember tervez, helyszín végez :)

Szerencsémre CrashBandi is korán jött, így egyrészről még sikerült féláron bepiálni a nagy ijedségre való tekintettel, másrészről pedig ketten izzadhattunk a fóliával, mire felraktuk. Nem is értem hogy történt, de kevés lett. Nem para, teszt jelleggel így is megfelelt. Bevallom őszíntén, nekem is csak sejtéseim voltak, hogy vajon mi fog ebből kisülni ekkora méretben (hiszen azért ezt is kipróbáltuk még a Colossal raktárban Csabiékkal kicsiben), de a képeket és a videót elnézve megérte. A Fiúknak kicsit fura volt bubifólián lépkedni, de elég jól viselkedtek. Még az elején megkérdezték, felszedhetik-e a koncert alatt. Jeleztem, hogy persze, csak a koncert háromnegyedében azért legyen minden a helyén, aztán lehet rongálni :) Éltek is ezzel a lehetőséggel, mint ahogy a képeken ez látszódik is :) Tudjátok, ezt látva azt mondom, megérte. Megérte órákat fent állni a létrán, izzadni, dolgozni.

Szerencsére ezzel még nem ért véget a makettszakkör, rengeteg terv van még, remélem, nyár végén úgy tudunk visszatekinteni erre a szezonra, hogy istenesen odabaszcsiztunk a Világnak, és megmutattuk, mi az a Bëlga érzés…

Nagy örömömre szolgál az is, hogy be tudtam vonni ebbe egy olyan embert, akit büszkén mondhatok a barátomnak, így már ketten rohangálhatunk, és ordíthatjuk, hogy FÁKÁ :)

A történet itt még persze nem ér véget, pénteken ezt a lendületet folytattuk Ürömön, ahol meglepetésemre egy szuperül felszerelt színpad várt – nem tudom, kinek volt az ötlete, vagy ki vitte át a megvalósítást, de egy “egyszerű falunaphoz” képest tényleg le a kalappal! Nagy színpad, erős hang, és rengeteg jól elhelyezett lámpa.

Szívet melengető érzés volt beállni a keverő mögé. Várom már a fesztiválokat ebből a szempontból nagyon. Jó kis színpadok, jó cuccok, mit kívánhatnék még? :) Mondjuk a VOLT-on idén is még világosban leszünk, ha más miatt nem is, legalább gyakorlás szempontjából megéri. És ne felejtsük, hogy legalább együtt van a Team. Lemegyünk, elbohóckodunk, lesz egy koncert, aztán hazajövünk. Másnap mással máshová. Ez a nyári körforgás. I’m lovin’ it… :)

Hirtelen ennyi. Most van olyan, aki elmosolyodik, és arra gondol, hogy egy kicsit tartalmasabb volt a hétvégénk, azt vajon miért nem kommentálom. Jogos a felvetés. Tudjátok, két lábbal a földön, ha a magán szekcióról van szó, így csöndben örülnék magunknak a sarokban, és természetesen csak szakmailag kommunikálnék kifelé.

Ma irány a Fishing On Orfű a Hollywoodoo oldalán, majd haza, másnap vissza a Bëlgával (ezen a helyen lesz egy éve, hogy együtt vagyunk), szombaton pedig Fish! lemezbemutató a ZéPében (ez is évfordulós buli). Akinek ideje/kedve/kíváncsisága engedi, ugorjon le hozzánk ;)  

Addig is az új lemezről Tőlem, Nektek…

P.S.: Tessék nézegetni a képeket is:

http://www.flickr.com/photos/crashbandi/sets/

Reklámok

~ Szerző: fenyes - 2010. június 16..

4 hozzászólás to “Lájkolom, hogy lájkolod, hogy lájkolják… lájkollak… komolyan.”

  1. Zsírpók!

  2. Az első nap… jó buli volt! ;)

  3. Szuper koncert + zsírkirály volt a buborfólia!
    amúgy ha máskor kell, mi is szívesen segítünk :D csak szólj, és megyünk!!!!
    Fényességes Sütit a Nap helyére!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: