Beváltanám a “Tetszel” kuponomat!

12.39

A levelezőm tele van különféle szuper kuponos cégek ajánlataival. Valahol a Brands.hu-val kezdődött (nem kis összeget költöttem már ott), és már követni sem tudom, mennyi olvasatlan napi ajánlat vár rám. És ha ez még nem lenne elég, akkor a postaládámban még egy McDonald’s-os kinyomtatott kuponfüzet is figyel.

Milyen jó lenne, ha ezeket át tudnám vinni az emberi kapcsolataimra is. Egy “Ma 60%-osan szerelmes vagyok” kupon, egy “Bocsáss meg” kupon, egy “Ma kiabálni fogok Veled” kupon, egy “Tetszel” kupon. Csak odasétálnék, a kezedbe nyomnám, Te pedig mosolyogva elfogadnád. Beváltás persze országszerte lehetséges lenne…

Oké, ez túl egyszerű lenne, belátom. Hiszen Ti, kedves Férfiak bennünk látjátok a bonyolultság megtestesített alakját, pedig, ha egy kicsit jobban belegondolnátok, a bonyodalmat Ti magatok okozzátok. Tényleg. Mi csak reagálunk azokra a szituációkra, amit elénk “raktok”.

Odajössz egy bárban, megszólítasz – ebből mi arra gondolunk, hogy tetszünk -, az első 5 percben nem húzol el – még érdekesek is vagyunk – , hosszú beszélgetés, nevetgélés, majd a végén elkéred a számunkat – mi ebből arra gondolunk, hogy ennek lesz folytatása -, majd egyszerűen odadobod, hogy “majd hívlak” – na innen kezdődik a bonyodalom…

Utálom ezt a szót: majd… Majd beszélünk, majd kereslek, persze, én meg majd szőkére festem a hajam, és majd kifordulok önmagamból a kedvedért. Nem. Vagy felhívsz, vagy nem. Én meg napokig azon malmozhatok, hogy most mi történt, mit mondtam, miért nem történik semmi. Végre tudatosítani kellene, hogy nagybetűs Férfiak vagytok, az fog történni, amerre vezettek minket. Ha soha nem jössz oda hozzám, akkor soha nem fogom megtudni, hogy mit gondolsz. Ha nem akarsz semmi komolyat, akkor azt sem fogom tudni abból, hogy felesleges és üres üzeneteket küldözgetünk egymásnak.

Itt már messze nem arról van szó, hogy ki bánt meg kit, az emberi kapcsolatok attól szépek, hogy két ember képes a kommunikációra. Mégsem én vagyok az? Puff, van ilyen. Köszönöm, hogy szóltál, örülök, hogy megismerhettelek. Ugye, hogy ez nem is olyan nehéz?

“But if you want, you can change your mind”

Reklámok

~ Szerző: fenyes - 2011. március 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: